18 септември 2013 г.

Втора Национална среща на майсторите на картички - 5 октомври Варна

Мили картичкофурии остават броени дни до срещата!

След разговор с хората от хотела обявяваме нов краен срок за записване 

- 23 септември 2013г.



Каним всички желаещи да се включат,  да се възползват от удълженият срок и да попълнят

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Нека отново да изпитаме удоволствието от срещата и съвместните занимания със хора със същите интереси. Елате да се забавляваме заедно. 
Очаквайте на срещата демонстрация на новите машина, пънчове и тримери на XCut, представена от АМГ Вижън - електронен магазин http://naborsata.com/shop
А също и работилнички и демонстрации от Greta`s Art електронен магазин http://gretasart.com/ , „Ахава” - онлайн магазин www.UAU.BG., July Art, Работилница Фантазия - http://www.workshopfantasy.com .


Напомняме ви, че остават броени дни до края на записването за размяната, с която традиционно отбелязваме Световният ден на кардмейкинга - 5 октомври. Можете да се запишете в този ПОСТ до 24 часа на 20 септември.
 


Не пропускайте да се включите и в нашата най-нова инициатива - Картичкофурийски календар за 2014г.
Включете се със своите картички в този месец, за който смятате, че се отнасят. Няма ограничение в броя на картичките, с които да участвате. Очакваме ви до 15 октомври. Изпращайте снимки на картичките си на мейла на картичкофурии. Албумите, в които ще публикуваме вашите участия вече са публикувани на нашата страница във Фейсбук - Картичкофурии.




Няма коментари: