2 август 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 180 - Използвайте любимата си техника

Здравейте, творящи с ръце от сърце от мен Росица Катрева. Безкрайно съм щастлива, защото за първи път ще имам удоволствието да ви предизвикам да запретнете ръкави и да ми сготвите най-добрият си специалитет. Искам още веднъж да благодаря от сърце на shMe, затова че сред толкова прекрасни проекти избра моето тагче/ книгоразделител.
Дълго мислих каква да е моята рецепта, по която да творите. Понеже август месец е най-отпускарският, реших да не ви ограничавам. Нека всеки ми покаже техниката, която най-много обича. Дали ще изработите картичка, таг,книгоразделител, ATC, скрапбук страничка или каквото още ви хрумне, за мен няма да има значение. Искам да стане пъстро и цветно и да видим различни проекти и стилове. Понеже много обичам да се смея, да разказвам вицове и да влизам в роли, ако имате желание да разкажете и някоя комична ситуация от вашето ежедневие или пък някой виц, ще ме направите безкрайно щастлива.
Тъй като все още не знам колко и какви участия ще има (Моля се да са повече от едно.), и тъй като не знам какъв проект ще ме впечатли най-много, реших наградата да е ваучер за пазаруване от български крафт магазин на стойност 15 лева. Така ще съм спокойна, че победителят ще е доволен със сигурност.
Ето и моето вдъхновение за вас. Картичката е направена по два урока, но се отбийте в блога ми, за да видите кои са те.

Пожелавам ви приятно творене, а аз нямам търпение вече да видя и прочета с какво ще ме изненадате.

Благодарим на Роси за предизвикателството, което ни отправя.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 167 в предизвикателството КФП 167 - "Третия рафт, в ляво - голямата кутия..." наShme.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 12 август, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 11 октомври 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

 



Няма коментари: