15 юли 2013 г.

Картичкофурии представя ... Ирина Кирякова

Днес на гости в Картичкофурии е една много нежна и мила дама, която създава прекрасни картички. Искаме да ви представим Ирина Кирякова:


Здравейте хартиени картичкофеи, с огромна радост приех поканата да гостувам и да се представя в любимият ми блог, а вярвам и не само на мен "Картичкофурии" .

1.Представете се и разкажете нещо за себе си?

Казвам се Ирина и съм от Варна.На 32 год.,семейна с две момчета на 6г. и 3г. Завършила съм туризъм и работя в този бранш вече 10 год. Обичам да пътувам,да мечтая,да пея,да танцувам,да чета и не на последно място да творя. Обичам да се радвам на живота и да грабя от него с пълни шепи.

2.Какъв ви е ника и от къде произлиза?

Нямам ник,представям се с името си Ирина Кирякова,така се получи,т.к доста късно си направих блог.Преди това се включвах в предизвикателства с името си и затова реших да си остана с него.

3.Моят блог.

Дълго време не се престрашавах да си направя блог до в момента, в които спечелих едно прекрасно предизвикателство в Картичкофурии и трявбаше да задам първото си предизвикателство,голяма моя мечта.Реших,че най-лесно мога да коментирам картичките от предизвикателството,ако си имам блог. Така се роди  - Little Star. Много си обичам това местенце и няма ден,в които да не вляза и да погледна нови предизвикателства или нови публикации от любимите ми блогове,които следя.

4.От кога правите картички и как започнахте?

Картички правя повече от две години.Как започна всичко ли? Докато бях в майченски и си гледах основно двете деца имах нужда да върша нещо с ръцете си. Тъй като шия гоблени, разглеждайки списания със схеми, видях че мога да си направя гоблен картички.Така започна всичко.Търсех си картончета с отворчета за да сглобя картичките, попаднах на едно варненско хоби магазинче.Бях пленена от красотите там и реших да опитам да направя нещо от хартийки.
След това открих Картичкофирии и малко, по-малко открих моя стил на работа.

5.Какво ви носи хобито и как се отразява на ежедневието ви?

Хобито ми ме откъсва от ежедневието,потапя ме в свят на красота,емоция,забавления.

6.Имате ли любими материали и как,и от къде си ги снабдявате?

Материалите, които почти винаги използвам са дизайнерски хартий, структурен картон, пеперуди, перли, камъчета, цветя. От както имам Big Shot машината, предпочитам цветята да си ги направя сама. Мога да си направя в какъвто цвят и размер искам. Материалите за сега си купувам от български магазинчета и много се радвам, че това хоби се разпространява, магазините стават повече и с по-голям и разнообразен асортимент.

7.Предпочитаният от вас стил и техника на картички?

Нямам любима техника на правене на картички. Всичко зависи от моментното ми желание и виждане,когато правя картичка. Много искам да опитам топъл ембосинг и оцветяване с маркери. Вярвам, че ще му дойде времето и на това.
Любим стил ми е Vintage, но не го използвам често.

8.Колко време отделяте на хобито си иако имате повеча време какво бихте направили?

Много ми се иска да имам повече време за хобито си. Тъй като работя и имам две малки деца,не ми остава достатъчно време. Винаги, когато мога и имам желание се заемам с майсторене, разхвърляне на хоби материали, рязане, лепене и много забавление.

9.Разкажете за своите картички.

Както споменах първите ми картички са гоблен картички.



Опити с квилинг.
 
 

А ето я и картичката ,с която участвах за първи път в предизвикателство.


Картичката,с която спечелих първото си предизвикателство.



10.Картичката, която считате за най-хубава, с най-много емоции, значеща най-много за вас.

     Нямам любима картичка. Във всяка картичка влагам емоция, правя я от сърце и душа и се водя от настроението, в което съм. Ще ви покажа няколко картички, които много обичам.
 
 
 

11.Вашето мнение за Картичкофурии .

     Няма да крия,че Картичкофурии ми е любимия блог.Много се радвам скъпи феички,че го подържате,  развивате и се грижите да бъде актуален и интересен.

Пожелавам ви да продължавате да ни радвате и предизвиквате.

Благодарим на Ирина за пожеланията, а всички вас каним да се включите в нейното предизвикателство, което ще стартира на 19 юли.

5 коментара:

Te4eto каза...

Драго ми е да прочета нещичко повече за теб... даже и още ми се искаше!
:-)

Toni каза...

И на мен ми беше приятно да те чета. Радвам се, че си познаваме и на живо, а не само виртуално. Пожелавам ти повече време за творчество!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

С такъв интерес изчетох всичко, радвам се, че те познавам виртуално..И аз като Течето ...щеше ми се още да разказваш! Желая ти всичкото свободно време на света, за да се развиваш и твориш!

Being shMe каза...

Иринка, беше страхотно да прочета споделеното от теб. Много искрен и мил разказ. Толкова съм горда, че една от любимите ти картички сега е една сред моите любими. Продължавай все така да твориш от сърце и с нестихващо вдъхновение :)ххх

smiles каза...

Иринка, прочетох те с голям интерес, макар и на мен да ми се искаше да не си толкова пестелива на информация :)) И няма да крия, че съм много щастлива, че имах възможността да се запозная с теб лично. Малчуганите са големи сладури. Пожелавам ти много да те радват...а ти да радваш нас с картичките си!