25 юни 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 173 - Обзор

Благодаря на всички, които участваха в предизвикателството!
Беше ми интересно да видя най-различни професии (и мечти) претворени в картички. Някои представиха себе си, други зарадваха любими хора... във всяка картичка има нещо мило и трогващо, но моето сърце бе спечелено от една стъкленичка с мастило!
И така КФП – 173 „Професионална картичка” печели Тони!


Поощрителна награда ще има и за Вени, която се включи два пъти и то с много интересни картички. Народната определено ми е на сърце, но не мога да си представя колко ужасно е да получиш заданието с найлоновите торбички... а тя даже се е справила!

Благодарим на Те4еto за интересното предизвикателство!

Честито на победителките!

Тони ти си Картичкофурия на седмицата 173. Можеш да използваш нашия специален банер като добавиш текст КФП 173 14 - 24 юни 2013г.

Молим победителките, за да получат наградите си да  напишат адресите си на мейла на блога.

В Картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии, по реда на участие влизат:

Marie

Aneliya Nekezova



smiles


Честито момичета. Вие можете да използвате нашият банер за трио като добавите към него КФП 173 14 - 24 юни 2013г.

6 коментара:

Anelia каза...

Еха, супер изненада, благодаря за оценката! Честито на всички победители :-)

smiles каза...

Аз съм изключително трогната! Направихте ме много щастлива! Благодаря от сърце и честито и на останалите момичета!

Toni каза...

Страхотна изненада! Благодаря ти, Тече. Тайничко се надявах да ти е харесала моята картичка, а дори си ме избрала! Благодаря. За мен беше удоволствие да участвам.

marieraly каза...

Благодаря ти Тече-от цялото си сърце! Много съм щастлива и признателна за оценката! За пръв път съм в челната класация! Само че трябва да си призная(вече разбра , че не съм наясно с воденето на блога си ), че не знам как да се закича с банера за трио, нито да добавя към него там каквото трябва. Ако не го сложа на страницата си-то е защото не съм успяла, а не защото не го оценявам или не искам. Още веднъж благодаря и много хубав и усмихнат ден ти желая!

Veni каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Veni каза...

Честито, Тони :)Честито, момичета :)
Хахахахха, Те4е Разсмя ме и ти благодаря :) Наистина в първия момент ме застреляха с найлоновите торбички. Първите 5-10 минути - бяло петно, никаква идея :) Мерси за оценката :) Както съм казвала и преди - високо ценя думите ти :) Лека вечер и ползотворни почивни дни на всички :)