7 юни 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 172 - Дърво

Днес в Картичкофурии гостува един нов магазин за хоби материали -  Крафт Фактори.Да му пожелаем успех и много доволни клиенти. Чудесно е, че местата от които можем да закупим оше от толкова нужните ни и ценни за нас материали се увеличават. Ето какво ще ви разкажат за магазина неговите създателки.

Привет и от нас – Наталия и Галя от Крафт Фактори.


Преди да отправим първото си предизвикателство към вас, бихме искали да ви се представим. Ние сме от типа момичета, които не се притесняват, че не са с перфектно лакирани нокти и не се страхуват да изцапат ръцете си с мастило и боя. Обичаме да изрязваме и лепим хартийки колкото новите обувки. Връзването на панделки ни действа релаксиращо като СПА-процедура. Обичаме да си правим косите и да се гримираме, но и да създаваме красиви неща. Вярваме, че красотата идва отвътре, и по-точно от това как се чувстваш, а всеки, който е усетил удовлетворението от създаването на нещо, се чувства щастлив. Има ли по-голяма радост от това, да зарадваш някой друг с нещо, което си направил с ръцете си?

Майсторенето на неща и правенето на картички за нас е страст, която се превърна в професия. Така се роди Крафт Фактори – хоби магазинче, специализирано в материалите за скрапбукинг, картички и свещи.

Нашето първо предизвикателство към вас е на тема Дърво.

Ако намирате красота в дървесната кора, цъфналите вишни през пролетта, миризмата на липи, цветовете на листата през есента, изсъхналите голи клони през зимата, покритите с мъх горски дънери, стърчащите корени, вкопчени в земята, хралупите, пазещи тайни и шумът на вятъра в короните на дърветата, ако можете да се взирате във фурнира на гардероба с часове и да откривате фигури в шарките му, това е предизвикателството за вас.

Предизвикваме ви да сътворите картичка на тема Дърво в най-широкия смисъл – дървото като растение или като материал.

Темата е доста свободна и дава много възможности – дали дървото ще е цяло или част от него, дали ще изберете силует на дърво, разцъфнали клони или само текстура на дърво – оставяме на вас.
Няма изискване за цветовата гама, материалите и техниката на изпълнение.

Нашият екип ще избере победителя в това дървесно предизвикателство, който ще получи Папка за релеф Дърво от Craft Concepts


и Комплект дизайнерски картони със структура Дървесна кора:


Критериите за оценяване са:
- оригиналност на идеята
- естетически качества – композиция и усещане за цвят
- прецизност на изпълнението
- доколко отговаря на зададената тема

Ето и нашето вдъхновение за вас – картички, изработени от Галя:




Желаем на всички много вдъхновение и успех!
Наталия и Галя от Крафт Фактори.

Благодарим на момичетата от Крафт Фактори за дървесното предизвикателство. Очакваме гора от картички.

Заповядайте и утре, за да видите още интересни предложения на тема Дърво от Крафт Фактори.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 17 юни, понеделник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.




12 коментара:

Te4eto каза...

Я, ново магазинче! И интересно предизвикателство ;-)

Крафт Фактори каза...

Очакваме с нетърпение първите предложения!

Unknown каза...

Може ли да се участва с друг хартиен проект или условието е само за картичка?

Крафт Фактори каза...

Може!

honey_bunny каза...

Мили дами, страхотно представяне! Много интересно предизвикателство и изкушаваща награда! :) Надявам се да успея да се включа.
Исках специално да ви поздравя за грамотно написаната публикация! Такива публикации ме радват много и "говорят" много за авторите си! <3 Успех на магазинчето ви! <3 :)

Sophie каза...

Много интересно предизвикателство! Обожавам теми, които ме карат да мисля креативно!Вдъхновенията са прекрасни! Желая ви успех!

Крафт Фактори каза...

honey_bunny, Sophie, благодарим ви за коментарите, надяваме се да видим и вашите предложения!

Крафт Фактори каза...

Villi, не можем да видим твоето предложение - зарежда се страницата на предизвикателството :(

Villi каза...

Ами в момента е е точно 23:00 -и колекцията вече е затворена -защо пишете тогава ,че е до 23,59 -като не е вярно -пишете си го до 23:00 да се знае -а не така :(

Villi каза...

http://gift-cards-villi.blogspot.com/2013/06/just-for-you.html-това е картичката ,КОЯТО В 23 ЧАСА -НЕ УСПЯХ ДА КАЧА -ЗАРАДИ ЗАТВОРЕН ЛИНК :(

Unknown каза...

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1005059_10201264793679056_1415847396_n.jpg
И аз си мисля че има още половин час... Ето още една картичка от Александра Каратотева

Крафт Фактори каза...

KalySto, вторият линк - 22 изглежда е към друго предизвикателство. Вили, Снежи, благодарим ви за картичките, не се разстройвайте. Ще ги вземем предвид и се надяваме проблема със затворения по-рано линк да се реши.