29 март 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 162 - Картичка Core'dinations

Мили картичкофурии, днес към вас ще отправи предизвикателство един сравнително нов, но пълен с много интересни и полезни неща магазин за хоби материали и инструменти - Ландо Арт и Хоби -


 http://shop.lando-hobby.com/ Вижте малко информация за техният магазин и тяхното предизвикателство.


Ландо Арт и Хоби
се появи от сбъдването на една мечта. Мечта за място, което предлага на всеки да осъществи творческите си стремежи. Място, където всеки може да намери идеи и материали, за да твори.
В магазина, който се намира в град София на бул. Цар Борис III, №19 ще се срещнете с екипа на Ландо, който с удоволствие ще Ви помогне да намерите материалите за Вашето творчество или ще Ви посъветва за материали, техники и идеи, които съответстват на интересите Ви. Тук има и ателие за кръжоци, където ежеседмично може да се присъедините към различни работилници и демонстрации на разнообразни техники. Освен това има кът за чай и кафе, където с топла напитка да разгледате някое арт- списание или пък да сътворите нещо.

За нас е удоволствие да предложим предизвикателство на тема:

Картичка Core'dinations

Условието за участие е картичката да е нова и да са използвани поне три техники за работа с тези картони. А всички техники са показани тук: http://blog.lando-hobby.com/cordination/
А това е нашата картичка вдъхновение към вас:

За награда определихме комплект картони Core'dinations:


Ще се радваме да се присъединте към общността на Ландо Арт и Хоби във Фейсбук- Lando Art&Hobby или в блога на онлайн- магазина, където да предложите кръжок, който Ви интересува или да споделите идея, която Ви е вдъхновила.
Ландо подкрепя идеята, че творчеството е безгранично и че всеки е творец, така че освободете ума, творете и се наслаждавайте на процеса!
Щастливо творене,
изпълнено с радост и любов
Екипът на
Ландо Арт и Хоби



Искаме да благодарим на екипа на
Ландо Арт и Хоби
за интересното предизвикателство.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 8 април, понеделник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Каним ви да се включите в нашата Голяма Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 20 и 21 април в град Стара Загора, хотел Сити. За повече подробности, за да видите програмата и за да попълните формата за участие, моля прочетете ТОЗИ ПОСТ.



5 коментара:

karti4kata каза...

Ех, че изненада! Това е любимият ми магазин! Предизвикателството е страхотно! Дано да успея да се включа!

allegri2000 каза...

Това предизвикателство е страхотно, но връзката към техниките за работа с тези картони нещо не работи! :)

Картичкофурии каза...

Линкът е оправен. Извинявам се за техническата грешка.

Ландо Арт и Хоби каза...

Радваме се, че Ви харесва! Очакваме да видим чудесни картички:)

Картичкофурии каза...

Искам да помоля stefka да оправи линка към картичката си. Много ще е неприятно да не можем отново да зачетем участието и.