1 февруари 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 154 - "Различният цвят на любовта"

Здравейте,мили ми Картичкофурийки!Тази седмица аз Goldie имам честта да ви предизвикам. Доста се чудих каква точно да е темата. Разгледах тук-таме ,не искам да се повтарям и да не ви е интересно :) Сигурна съм,че повечето от вас са вече съвсем на валентинска вълна ,за това искам от вас да ми направите валентинка.Но има едно много важно условие.Не искам да виждам дори и следа от розово или червено.Защото темата е :
"Различния цвят на любовта!"
Ще поясня още един път, че вашата картичка трябва да е за Св.Валентин, да изразява онази горещата, пламенна любов между двама влюбени.
Ето какво направих аз за ваше вдъхновение:

Ще има разбира се и награда.

Която е тематична и в традиционни цветове.Освен това на снимката ще има и изрязани елементи и други дребни нещица,които ще подготвя допълнително.А победителят ще бъде избран от мен.
Надявам се темата да предизвика.Ще очаквам с нетърпение участията ви.
И не забравяйте най-важното-забавлявайте се!
Поздрави
Роси/Goldie

Благодарим на Роси за нетрадицинното предизвикателство!

Крайният срок за участие е 23,59ч на 11 февруари, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 10 май 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Януари е месецът на Картичкофурии. На 25 януари блогът става на 3 години. По този повод ние ви каним да се включите в нашият Рожден ден.
Ще има и още изненади за всички вас, нашите приятели.





Няма коментари: