Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

30 декември 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство 146 - Обзор

Здравейте !!!
Коледа отмина,идат още празнични моменти и радост .Макар с известно забавяне(моля за извинение!),с удоволствие обявявам победителя в КФП-146"Скеч":
№1-МАРИЯ


Поздравления,Мария и благодаря за участието!Пожелавам ти вдъхновяващи творения и през Новата година,както тази,с която спечели и нека числото 1 да означава все "първа",за теб!!!!
Ето моята награда:От сърце направена е тази кутияи дано с такова да я ползваш !!!Добавям няколко салфетки,за разкош и разнообразие...
И тъй като още едно участие е похвално,един от моите Снеговци

ще отпътува към:

№11-КАКИЧКА

с благодарност за усърдието,участието и отношението!!!
Поздрави на всички и здраве у дома!!!!
Бисерка/Bearkis

Честито на победителките!
Момичета, зад а получите наградите си, моля напишете адресите си на мейла на Картичкофурии.
Maria ти си Картичкофурия на седмицата 146! Можеш да използваш специалния банер като добавиш текст КФП 146 7-17 декември 2012г.
Очакваме твоето представяне на Картичката победител.
Твоето вдъхновение ще предизвика останалите картичкофурии на 15 март 2013г.