Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

26 декември 2012 г.

Картичка победител 144


Весели празници, скъпи феички!
Историята на картичката ми не е нещо вълнуващо и необикновено. Емоцията, която изживях обаче с нейното избиране за картичка победител бе несравнима. Благодаря ви от сърце. Направихте ме много щастлива и доволна. Обикновено се мотая с избора на хартии и начина на оформление, но този път се справих за учудващо кратко време. Всичко стана бързо, лесно и спонтанно. Печатчето е на Nellie и го бях купила преди време от Greta Art с идеята да измайсторя зимна картичка, а предизвикателството на Гери съвпадна с това мое желание. За основа на картичката използвах перлен картон в зелен цвят, структурен картон и листчета от две различни дизайнерски блокчета. Печата оцветих с помощта на акварелни моливи и дистрес маркерите на Tim Holtz, които дядо Коледа в лицето на моя любим съпруг ми подари малко преди предстоящите празници. За снега използвах напукващото и така популярно сред картичкотворящите дами кракле на Tim Holtz. С пънч оформих дантелите, а за снежните бордюрчета използвах шаблон на Memory box, добавих коледна звезда, завъртулки, панделка и ето, че се получи коледна картичка в нетрадиционна цветова комбинация.Благодаря още веднъж на Гери и Картичкофурии за признанието и оценката. Желая на всички прекрасни празници изпълнени с топлина и уют! Ще ви очаквам тук на 8 март 2013, където ще се опитам да ви вдъхновя и предизвикам.

Поздрави! Мира ...Just Me...