Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

21 декември 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство 148 - Канела, какао, курабийки

Срокът за участие в предизвикателството е удължен до 23,59ч на 7 януари, понеделник.


Мили картичкофурии, днес ви предизвиква tangenta.

Зимата е моя сезон. Родена съм през зимата и обичам белотата и чистотата на снега, но последните години започнах да свързвам зимата и с определени аромати. Какво ще кажете за пайове с плодове, ядки и канела, димяща чаша с горещо какао или шоколад, а може би хрупкави сладки и курабийки с джинджифил и канела.
Не, няма да ви карам да готвите, а просто да направите зимна картичка в кафявата гама – нека да излъчва топлина и уют, защото зимата не е само студ и сняг, а семейни спомени и празници около трапеза, подаръци под елхата, запалена камина (който си има) и много надежди ...


Представям ви моите вдъхновения:Пожелавам ви да се забавлявате докато творите и макар Коледа да е вече на прага ни, хубава зимна картичка никога не е в повече.
Наградата, която приготвих може да видите в следващата снимка:

Благодарим на tangenta за вкусното зимно предизвикателство. Не ви ли замириса на меденките на баба?

Тя стана Картичкофурия на седмицата 135 в  КФП "Игра на цветове" на Картичкофурии.
За своита картичка тя разказва в "Картичка победител 135"

Крайният срок за участие е 23,59ч на 31 декември, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 5 април 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.