Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

30 ноември 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство 145 Коледа в розово

Привет, мили картичкофурийки!
Ето, че в разгара на зимния сезон дойде и моя ред, Ем, да ви предизвикам. Темата, разбира се ще е с Коледен привкус, защото все пак веднъж в годината е Коледа, този така прекрасен празник, и заслужава да й отделим подобаващото внимание. Но нека да разчупим малко калъпа и да извадим розовата боя, за да видим как ще изглежда Коледата в розово. Всяка картичка може да участва стига да отговаря на тези прости изисквания - да е Коледна и да преобладава в нея розовия цвят.


За победителя ще има и награда - ваучер на стойност 15 лв. от магазина на Двете елши.

Пожелавам ви приятно майсторене
От мен Ем

Благодарим на Ем и на Двете Елши за розовото предизвикателство.
Краят на предизвикателството е 10 декември, понеделник 23,59 часа.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ,  създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Каним ви да се включите в Картичкофурийска Коледа 2012г. Как да направите това можете да прочетете ТУК.