Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

28 ноември 2012 г.

Картичкофурийска Коледа - 2012

Неусетно дойде отново време за празнуване на Коледа! Третата Коледа на Картичкофурии! При нас вече се готвим за зимата. Играем зимни игри и си слагаме шапки и шалчета. Време е да си спретнем и една Коледа по Картичкофурийски!Размени с друг своето Коледно настроение! Направи Коледна картичка и зарадвай някого! Отвори пощенската си кутия дни преди празника и намери Коледното послание, което някой е сътворил за теб.

Тази, които са участвали в предишните две вече знаят, но да кажем отново за новите ни приятели.
Желаещите да участват в Картичкофурийската Коледа могат да го направят, като оставят коментар към този пост.
За да научат повече хора за Картичкофурийската Коледа ви молим да споменете в блоговете си или ФБ акаунтите си за нашата размяна. Ще сме ви благодарни.

Срокът за записване е до 23,59 ч на 9 декември 2012г.

Списъкът за размяната ще бъде публикуван на 10 декември. Тя ще става на същият принцип като размяната за Световният ден на правещите картички.
Номерата ще бъдат разбъркани с рандом генератор и ще се изпраща на този, който се е паднал след вас, а вие ще получите, от този, чийто ник е над вашия. Последния в списъка ще изпраща на първия.

Надяваме се да се включите и да посрещнем заедно Коледа по Картичкофурийски.