Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

28 ноември 2012 г.

Картичкофурийска Коледа - 2012

Неусетно дойде отново време за празнуване на Коледа! Третата Коледа на Картичкофурии! При нас вече се готвим за зимата. Играем зимни игри и си слагаме шапки и шалчета. Време е да си спретнем и една Коледа по Картичкофурийски!Размени с друг своето Коледно настроение! Направи Коледна картичка и зарадвай някого! Отвори пощенската си кутия дни преди празника и намери Коледното послание, което някой е сътворил за теб.

Тази, които са участвали в предишните две вече знаят, но да кажем отново за новите ни приятели.
Желаещите да участват в Картичкофурийската Коледа могат да го направят, като оставят коментар към този пост.
За да научат повече хора за Картичкофурийската Коледа ви молим да споменете в блоговете си или ФБ акаунтите си за нашата размяна. Ще сме ви благодарни.

Срокът за записване е до 23,59 ч на 9 декември 2012г.

Списъкът за размяната ще бъде публикуван на 10 декември. Тя ще става на същият принцип като размяната за Световният ден на правещите картички.
Номерата ще бъдат разбъркани с рандом генератор и ще се изпраща на този, който се е паднал след вас, а вие ще получите, от този, чийто ник е над вашия. Последния в списъка ще изпраща на първия.

Надяваме се да се включите и да посрещнем заедно Коледа по Картичкофурийски.