Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

11 ноември 2012 г.

Картичка победител в КФП 137

Това е разказът на Людмила!, победителката в Картичкофурийско предизвикателство 137 Магнитче за хладилник.


Магнитът е изработен в техника 3Д, т.е. всички елементи са обемни. За неговата изработка съм използвала хартията на Webster's Pages, като най-добре е да се използва хартия от една колекция, тъй като тя се съчетава помежду си.

Магнитът се получи бързо, но се наложи доста да порежа, тъй като е многослоен и в това е неговият чар.

За основа е използван крафт картон с размер 6 на 8 см.
От хартията на Webster's Pages съм изрязала фонова хартия с 4мм по-малка от размера на картичката (5,6*7,6 см)с подходящ за темата дизайн. Слад това с ножица съм изрязала много различни елементи - розички, листа, часовниче, силуета на женска глава.
Краят на всеки елемент е тониран с дистрес мастило.
След това внимателно с помощта на лепило и на обемни лепящи кнадратчета събрах цялата композиция. На мънистата, които се намират на огледалото нанесох точици с течни перли.
Добавих тичинки и кристали.
Магнитът е готов.
Много ми харесва да работя с тази хартия. От нея се получават романтични картички.
Други мои картички можете да видите в блога ми ЛЮБИМЫЕ ДЕЛИШКИ

Тъй като Людмила е рускиня тя ни изпрати своето представяне на руски език, а това е моят превод, който може би не е съвсем точен. Десислава