Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

24 октомври 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство 136 - Обзор

Всеки, който се е опитвал да направи картичка за мъж знае колко трудно е това. Ето преди няколко дни една дама влетя и ми поръча да направя на неин познат плик за ваучер, който забележете "за възрастен мъж е, та да няма много неща по него" - просто ужас! Как да направиш нещо за някой, който не познаваш, мъж и то при такива условия??? Трудна работа. Обикновено в такива случаи ми помага Стиймпънк стила, защото наистина е много мъжки и върви за всякакви случаи.
Радвам се, че приехте предизвикателството ми и съм много впечатлена от всичко, което сте измайсторили.
Но победителят е само един и с помощта на Random Generator изтеглих 17. perunika2.


Честито и моля те пиши ни на boudicaart@googlemail.com, за да се разберем как би желала да използваш наградата си.

Пожелавам ви творческо вдъхновение и време, за да го използвате!
Рали

Благодарим на Рали и екипът на Двете Елши за това мъжко предизвикателство!

Честито, perunika2, освен че печелиш наградата на Двете Елши, ти си и Картичкофурия на седмицата и можеш да използваш специалния ни банер като добавиш текст КФП 136  28 септември - 8 октомври 2012г.


В Картичкофурйското трио избрано от Картичкофурии по реда на участието си влизат:

Veniskylifeici


Честито момичета! Можете да използвате специалният банер в блоговете си като добавите текст КФП 136  28 септември - 8 октомври 2012г.