Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

5 октомври 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство 137 Магнитче за хладилник

Здравейте, момичета!
Този път ви предизвиквам аз, Diana от Salt and Paper

Аз съм голям почитател на магнитчетата за хладилник, но за жалост много рядко срещам такива, които наистина ме грабват с уникалността си и с красивия си дизайн. Хладилникът вкъщи е украсен с магнити, подарени ми от приятелки от чужбина, или купувани от мен самата при някое далечно (или не толкова далечно:)) пътуване. Затова искам да ви предизвикам да направите свое магнитче за хладилник, което да е уникално и впечатляващо! :)

Развихрете въображението си за различни стилове, цветове, форми, послания, елементи...
Аз предпочитам най-вече стиловете vintage и shabby chic с нежните си пастелни цветове и елегантни мотиви.


 А това е моята награда за победителя:
 Благодарим на Диана за нестандартното предизвикателство. Сигурни сме, че има и други почитатели на магнитите за хладилник.

Диана е Картичкофурия на седмицата от  КФП  129 " Скрапбук страничка – ОБИЧАМ…………. " на vilini.
За картичката, която се нареди на първо място тя разказва в "Картичка победител 129"

Победителката в предизвикателството на  Diana , освен че ще бъде "Картичкофурия на седмицата" и ще получи страхотната награда ще задава свое предизвикателство на 14 декември.

Можете да участвате до 23,59ч на 15 октомври, понеделник.