Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

24 септември 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 134 Нежно и романтично

Днес предизвикателството към вас го задаваме ние от Картичкофурии. Обзело ни е едно нежно и романтично чувство и искаме да го предадем и на вас.
Така че темата ни днес е Нежно и романтично.

А това е вдъхновението на КрисбалПобедителят в това предизвикателство ще зададе своето предизвикателство с дата 16 ноември 2012г.

Наградата е Ваучер на стойност 15,00лв. от един от магазините - приятели на Картичкофурии - Двете Елши, Greta's Art, July Art магазинче, migito.com и Работилница Фантазия по ваш избор.

Крайният срок на предизвикателството е 23,59 часа на 24 септември, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Днес е последният ден за записване в АТС размяната "Не си отивай лято" .. Ако някой е пропуснал, може да се възползва.Картичкофурийско предизвикателство № 133 Обзор

Здравейте,
мисля е време да обявя кой печели наградата. Тъй като сина ми участваше дейно в избора на тема за предизвикателството, реших, че е редно да го оставя и той да избере картичката победител. Той като един типичен мъж избра картичка с кола - тази на Вили ( номер 11). Тя ще получи нашата скромна награда.


Но тъй като за мен колажите на Тони ( номер 15)и Ивка (номер 16) най-много се доближават до самия стил Микс Медиа, затова ще дам и на тях скромни наградки.

Благодарим на Кати, за интересното арт предизвикателство.

Вили, Честито! Ти си Картичкофурия на седмицата и можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП 133 7-17 септември.
Очакваме разказа за направата на картичката ти за рубриката Картичка победител и предизвикателството ти, което ще бъде на 9 ноември!

Честито и на другите две победителки!

Момичета, за да получите наградите си напишете адресите си на мейла на блога.

Записването в тазгодишната размяна по повод Световният ден на Кардмейкинга 6 октомври продължава. Включете се до 23,59ч на 27 септември под ТАЗИ публикация. Елате да отбележим заедно нашият общ празник!