Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

31 август 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 132 - Черна картичка

Здравейте Картичкофурии!
Екипът на Greta’s Art избра предизвикателство в цвят тази седмица.
Цветовете са магия, те отразяват чувства и настроения. Но има един цвят, който е някак загадъчен - за едни той е   мрачно очарователен, за други зловещ и подтискащ, а за трети изискан и стилен.
Черният цвят е основата на днешното предизвикателство. Разбира се, че може да го комбинирате с каквото си пожелаете - класическо черно и бяло, черно и червено или др., но е важно да спазите единственото условия - черното да преобладава.


С нетърпение очкваме да видим как изглеждат вашите черни картички.

Победителят ще получи ваучер за пазаруване от Хоби център Greta’s Art на стойност 15лв.
Благодарим на екипа на Greta’s Art за това интересно предизвикателство. Очакваме с нетърпение вашите черни картички.
Крайният срок на предизвикателството е 23,59 часа на 10 септември, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Обезателно посетете нашата рубрика Картичкофурии представя... Гост в нея е Грета, собственичка на Greta’s Art и много талантлива и креативна дама.