Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

28 август 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 128 – Обзор

Благодаря на всички, които се включиха в моето първо предизвикателство тук, при картичкофуриите. Беше ми изключително приятно да вида вашите творения по темата АТС картички. Разглеждах многократно вашите участия и ще бъде много меко казано, че наистина се затрудних в избора си, дори на моменти се изкушавах да избера на случаен избор победителите, но все пак реших, че победителите ще си ги избера сама.
И така, наградата - ваучер за покупки на материали за нашето хоби от магазинчето на Двете елши на стойност 15 лв. печели Бисерка (Bearkis) с нейните чудесни мини картички в синьо.


Другата награда, която е изненада от мен, отива при Светла (Creative).


 Хубави творчески моменти пожелавам на всички от вас!

Благодаря на  Valchеn  за интересното предизвикателство!

ЧеститоBearkis !
 Освен ваучера осигурен от  Valchеn  ти носиш за пореден / и със сигурност не последен път/ титлата  Картичкофурия на седмицата.
 Можеш да използваш специалния банер като добавиш текст КФП 128 3-13 август 2012г.
Пиши на имейла на блога представянето на твоите АТС картички- победители.
Очакваме с интерес с какво ще ни вдъхновиш отново на 14 септември!

Честито  Creative !
Напиши на имейла на блога пощенският си адрес за да получиш наградата си.