Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

30 юли 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 121 - Обзор

Здравейте картичкофурии! Моля да ме извините за дългото отсъствие и затова, че толкова е забавих с обзора, но имах доста сериозен проблем, който ми попречи да го направя по-рано.Искам да благодаря на всички дами, които се включиха в предизвикателството ми.Картичките на всяка една от вас са прекрасни.Мисля, че те може би ви представят такива каквито сте-красиви и романтични, нежни и обичащи, дръзки и сигурни в себе си.Беше ми много трудно да избера една от всички картички, защото освен,че са много красиви те са и много различни и по стил и по дух.
Но все пак реших да дам скромната си наградата на Kakichka.


 В нейната картичка открих онази изпълнена с жажда за живот жена, жената със стил, дръзновение и много мечти, които не се бои да преследва.

Кате да си я ползваш със здраве.. Още веднъж ви благодаря за участието.
Бъдете здрави!
                                                                                                               Тони

 Честито Kakichka !
Ти си Картичкофурия на седмицата 121, можеш да използваш специалния банер като добавиш текст КФП 121  15-25 юни 2012г.
Пиши  на мейла ни пощенският ти адрес, за да получиш страхотната награда на Тони, както и представянето на картичката ти победител за рубриката "Картичка победител".
Твоето предизвикателство ще бъде на 7 септември, очакваме с нетърпение с какво ще ни вдъхновиш.

Картичкофурийско предизвикателство № 126 - Екзотично животно

Здравейте от мен Миглена Петрова migito.com! Радвам се, че отново имам възможността да ви предизвикам.
Всеки ден отивайки към училище моите хлапета се лепват на витрината на новооткрит зоо магазин и с трепет очакват да видят отново "странните" животни, сякаш да усетят как са, спали ли са добре, дали са гладни... С въпросите "Защо не си го вземем у дома?" приключихме бързо. Сега живеят с очакването всяка сутрин да ги зърнат отново, за това бяха много щастливи като видяха картичката която правя.

Ще се радвам да видя и вашите!

Ще бъдат наградени четирима участника. Първа награда е възможност за покупка от 10 лв. от сайта www.migito.com, втора и трета награда са по три пакетчета (един пакет е от три листа хартия) авторска дизайнерска хартия и по един печат по избор. Наградата изтеглена на случаен принцип също ще е възможност за покупка от сайта на стойност 10 лв.

Благодарим на Миглена за "екзотичното" предизвикателство.
Краят на предизвикателството е 30 юли, понеделник 23,59 часа.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.