Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

2 юли 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 122 "Shabby-chic"

Здравейте от мен - Bearkis/Бисерка!
Мой ред е,като победител в КФП № 117,да задам своето предизвикателство.Колебаех се между няколко теми,които лично на мен са ми любими.
Избрах "Shabby-chic",т.е.картичка в този стил.
Светли,пастелни тонове,особено бялото,цветя,дантели,перли,нежно очарование и носталгия по "овехтелия блясък",съчетавайте на воля,лятото и неговите цветове са силен стимул!
Нека има светлина и финес в цветното ви настроение!!!
Ще си позволя да не публикувам сега,а малко по-късно наградата,но съм сигурна,че ще се хареса на мнозина от вас,така че ,моля,покажете красивите си творения в стила,а аз ще избера тази картичка,която за мен има най-силно въздействие и шик!!!!
Ето вдъхновението ми за вас:

Желая ви слънчево настроение и" шаби" вдъхновение!!!

Благодарим на Bearkis за прекрасното предизвикателство!
Тя стана Картичкофурия на седмицата 117 в  КФП  " Картичка с ръчно изработени цветя " на Маги
За картичката, която й донесе  победа тя разказва  в "Картичка победител в КФП 117".

Нейната фаворитка, освен че ще бъде  "Картичкофурия на седмицата" и ще получи наградата-изненада, ще задава свое предизвикателсто на  10 август.