Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

28 юни 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 120 - Обзор

Здравейте!
Завърши Картичкофурийско предизвикателство № 120 "Картичка със салфетка ". Страхотни декупажни картички направиха участниците. Много от вас изпробваха за първи път тази техника и някои определено се запалиха. За нас бе истинско удоволствие да ви предизвикаме да започнете нещо ново.
Беше трудно да определим кой да спечели ваучер за пазаруване в Хоби център Greta's Art на стойност 15лв. Избрахме една много нежна картичка - номер 20 на Ina.
Поздравления Ина!
Моля да ни пишеш на info@gretasart.com, за да уточним подробностите.
 Честито Ina. ! Ти си Картичкофурия на седмицата.Можеш да използваш специалният банер, като добавиш текст КФП 120  8-18 юни 2012г.