Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

15 юни 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 119 - Обзор

    Първо много, много благодаря на всички, които приеха моето предизвикателство и се включиха. Не очаквах да има много участници, но да си призная няколко дни след началото започнах да си мисля, че наистина съм ви затруднила. Е, за щастие ме опровергахте и ... за мой ужас около половината участници ми бяха фаворити! В крайна сметка много трудно, но взех решение (и се надявам неизбраните да ми простят)...
Победителят е Ellie 


Сега ще си помислите, че е заради куилинга, но не е само заради него. Съгласете се, че тази картичка носи в себе си много повече – идея, усет, старание, внимание към детайла... и не на последно място тя е предложила като бонус още една картичка. Освен това ме вдъхнови да изпробвам лавандулката !
Честито!


Благодарим на  Te4eto за оригиналното предизвикателство и  Обзора.

Честито Ellie 

Ти си Картичкофурия на седмицата 119, можеш да използваш специалния банер като добавиш текст КФП 119 1-11 юни 2012г.

Очакваме на мейла пощенският ти адрес  и кратък текст, в който да ни разкажеш за своята картичка-победител.

С нетърпение ще очакваме и с какво ще ни вдъхновиш на 6 юли.