Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

4 юни 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 117 - Обзор

Благодаря на всички, които се включиха в моето предизвикателство! Направихте седмицата ми по-цветна и по-красива. Не знам дали до сега е имало участия на чужденки, но съм изключително поласкана и от включването на Joanna и Gosia. Много трудно ми беше да избера победител, но наградата е една и моят избор е…………..№ 7 Bearkis. Нейната картичка с нежни цветове и прекрасни цветя от плат, ме плени.

И тъй като видях наистина много прекрасни картички ми се прииска да дам още една награда на произволно избрана картичка с random. Втората награда отива при……..Това е Joanna .


Честито на Bearkis и Joanna!

Честито Bearkis!Ти си Картичкофурия на седмицата 117 18 -28 май 2012г.Очакваме да ни напишеш пощенският си адрес, за да можеш да получиш прекрасната си награда, както и текста за представянето на твоята картичка в "Картичка победител".Твоето предизвикателство ще бъде на 22 юни,с нетърпение ще очакваме с какво ще ни вдъхновиш.
Честито и на Joanna!Очакваме и твоят адрес на мейла на блога.

Благодарим на Маги за страхотното вдъхновение и обзор!

Каним ви да се включите в Юнската игра на Форум Картичкофурии - Ръчноизработени цветя.