Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

15 май 2012 г.

Как да си на правим ... 9. Кошничка - Деляна/ kenli

Освен, че ни гостува в Картичкофурии представя... Деляна бе така мила да подготви и това уроче за направата на кошничка за всички нас. Знаем, че много от вас обичат да правят и подаряват хартиени кошнички. Деляна ви дава възможност да научите един нов модел и да зарадвате някого с направената от вас кошничка.


Здравейте феи на хартията,
Удоволствие е за мен да споделя с вас, как се правят Великденските кошнички, с които за съжаление успях да зарадвам малцина тази година.
Елементарни са, лесни за правене. Единствено украсата изисква малко повече време, но вие сте талантливи и изобретателни, така че със сигурност ще видя и разновидности.
Урокът е в снимки, като се постарах да бъда максимално кратка и в същото време разбираема. Дано съм успяла!
Благодаря и на Картичкофурии за поканата и оказаната чест!
Бъдете здрави и успешни!Благодарим отново на Деляна и искаме да поканим всички вас, нашите картичофурии ако имате вече публикуван в блога си урок, ако искате да публикувате такъв, да свържете се с нас. Нека тук в нашият общ дом Картичкофурии съберем всички уроци на български на едно място. Така всеки ще може бързо да открива, това, което му е нужно.