Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

7 май 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 114 "На точки "

Здравейте,

Аз съм Фани от fanycraft, познат досега като The world in my eyes… и ви каня да отпразнуваме първия рожден ден на моя блог с това точково предизвикателство.
Условията са много лесни. Идеята е да вложите точките във вашите проекти максимално. Дали ще бъдат предимно десени с точки или елементи с точки решавате самите вие. Важното е точките да преобладават.
Категорично съм убедена, че по никакъв начин няма да се затрудните и ще развихрите фантазията си “на точки”.
Ето и картичката, която направих за да ви вдъхновя:

А ето и наградата, която съм ви приготвила :

2 листа релефен картон, 7 листа дизайнерска хартия Papermania/Capsule A4, 7 листа дизайнерска хартия Papermania/Oriental A5 , 3 листа хартии 6х6, както и 1 пакет хартиени салфетки, панделка, цветенца, формички, мъниста, копченца и висулки.

Предварително съм убедена, че изборът ще бъде труден, но реших победителят да избера аз .

Очаквам с нетърпение вашите проекти.


Благодарим на Фани за интересното предизвикателство.
Победителят в нейното предизвикателство ще Ви предизвиква на 15 юни!

Крайният срок на предизвикателството е 23,59 часа на 7 май, понеделник.
Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.