Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

5 май 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 113 - Обзор

Здравейте!
Искам да Ви благодаря за страхотните картички, с които напълнихте както очите, така и душата ми.Наслаждавах се с голямо удоволствие на вашите рецепти.Може би сте предположили , че елементите, с които Ви предизвиках са мои любими.За това  и за мен бе наистина огромно удоволствието да видя вашата идея, вашето въображение.
Много, много, ама много ме затруднихте.Прекрасни картички, толкова различни, интересни и красиви.В крайна сметка решението е едно и взето.Нямаше как наистина да устоя на тези врабчета, толкова живи, реалистични.Не можех да откъсна очи от тях.
Моите адмирации за
Te4eto 

Врабчетата, в които се влюбих...... в тази толкова прецизно направена красота,която ме привлече като магнит със специалното си излъчване.

Честито Te4eto!Ти си Картичкофурия на седмицата 113  20 - 30 април 2012г.Можеш да използваш специалният банер.
Пиши на мейла на блога за да уточним допълнителните подробности за наградата.
Ще очакваме с нетърпение с какво ще ни предизвикаш на 1 юни 2012г..

Картичкофурийско трио избрано от Картичкофурии по реда на участието си:

9. Красимира Иванова


21. vilini


28. Mila


Честито момичета!
Можете да ползвате специалният банер, като добавите към него текст КФП 113 20 - 30 април 2012г.