Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

17 април 2012 г.

Картичкофурии представя..... Addii / Андреяна

Днес в Картичкофурии ни гостува една много талантлива и креативна дама. Тя прави не само чудесни картички, тефтерчета, покани, но и се занимава с декупаж, изработва бижута и въобще с каквото се захване го превръща в нещо красиво. Казваме добре дошла при нас на Ади и и даваме думата да ви разкаже малко за себе си:

       Здравейте,изключително ми е приятно ,че съм на гости при Картичкофурии.Ще се опитам да се представя  накратко.Казвам се Андреяна или както повечето ме познават като addii.Омъжена за един търпелив съпруг и майка на прекрасна дъщеря!

По професия съм сладкар,макар и рядко да правя торти.Последната,която правих е ето тази

От близо 20 години имаме сладкарска къща и цялото семейство сме свързани с нея, моята задача е връзката с нашите клиенти и продажбата на сладките изкушения.Обичам работата си с хората,макар и по някога да ми е доста трудно.Рядко ми се случва да стоя без работа,когато нямам си търся такава .
   Покрай раждането на дъщеря ми ,по- точно след 1годинка ми  се случваше по-честичко  да си седим в къщи ...това беше момента на захласването ми по картичкоправенето.Спомням си първия път ,когато попаднах в темата във форума на БГ мама -онемях .Само разглеждах красотите на момичетата и ахках.Не ми трябваше много време да реша-това ще е новото ми хоби.Винаги съм залитала по приложните изкуства.Изчетох доста темички,направих си един голям списък с пособия и инструменти,които ще ми са необходими и се запътих към книжарницата.Накупих доста неща ,които и до ден днешен стоят неизползвани,но важна беше тръпката,със същото вълнение пазарувам и до ден днешен с разликата,че сега каквото купя го ползвам.Първата картичка се появи още същия ден,даже не беше една, а няколко.

Нямах търпение да ги покажа и да се похваля с тях.Така се появи моя блог,благодарение на Мързеланче,тя беше така добра да ми го направи,защото са ми малко далечни тези неща.Всички мои творения,със съвсем малко изключения са публикувани в него,чета с трепет всеки коментар там вече 2 години.
За тези 2 години, през които правя картички още не мога да открия любимия ми стил или техника,обичам да изпробвам нови неща и да разнообразявам работите си.Когато видя нещо красиво,винаги ми се иска да го пробвам и аз.
Всяка последна картичка ми е любима ,но имам няколко ,които са ми най-любими.


Всяка картичка,която ми е поръчана за специален човек и повод е направена от мен с голяма любов и желание.
Времето,което отделям за хобито си е в зависимост от работното ми време , от дъщеря ми, която е много кротка и успява де се забавлява и сама добре.Колкото по-малко време имам,толкова желанието и организацията ми е по-голяма.Всяка сутрин си правя план на деня до колкото е възможно,но задължително си определям неща ,които искам да свърша.Доволна и спокойна съм вечер когато съм успяла да свърша това ,което съм планувала.
Последно време отделям от времето си и за декупаж,а също така отново рисувам върху стъкло.Ами.. това мога да кажа за мен и за моето хоби накратко.Беше ми много приятно,надявам се и на вас.
Благодаря на Деси за поканата ,която ми направи и за чудесния блог Картичкофурии,благодарение на който се запознаваме и опознаваме с нови творящи личности  и се забавляваме с предизвикателствата.

Поздрави
                             Андреяна
Благодарим на Андреяна, че прие нашата покана и за милите думи за блога и за работата ни.

Победителите в "Шаблономаниаци" на Работилница Фантазия

 Честито Възкресение  Христово !

Днес приключи и края на играта   "Шаблономанияци" .

Победителите в играта и техният събран брой шаблони за рязане и папки за релеф  за обявения срок  на играта са  :

1. Ивелина Иванова  -18бр . -закупени шаблони и папки за релеф.

2.Весела Добрева  -14бр.    -закупени шаблони  и папки за релеф.

3.Николинка Господинова –12 бр. закупени шаблони и папки за релеф.

  Честито на победителите  !

Очаквайте през седмицата новото зареждане на магазина . И старта на новата голяма игра  ..


Работилница Фантазия.