Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

18 март 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство №106 - Обзор

Приятно съм изненадана от големия интерес към темата. И ми беше невероятно трудно да определя победители. Страхотно е, че толкова много хора мислят "зелено" и създават вместо да замърсяват.
Изключително ми хареса представянето и картичката на
Veni


следващите награди са за:
Vas Vas


(толкова много отпадъци на едно място ;) ), нестандартната идея на
Силва
и веселата картичка на
Plamnito

Картичките на всички са страхотни, бъдете все така креативни и правете от нищо нещо!"

Благодаря на Миглена Петрова migito.com за интересното предизвикателство.
Моля победителките да пишат на Миги на migito@dir.bg

Честито Veni ти си Картичкофурия на седмицата.Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 106 2-12 март 2012г.

Честито и на Vas Vas, Силва, Plamnito.Можете да използвате нашият банер Картичкофурийско трио като добавите текст към него КФП № 106 2-12 март 2012г.