9 март 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 107 - "Пролет, перли и дантела"

Здравейте мили дами,
Тази седмица предизвикателството, което ще отправим към Вас е свързано с настъпващата пролет.  В нашите картички пролетта  ще е  нежна и ефирна като дантела, с деликатен перлен блясък.
Използвайте хартия в пастелни цветове, дантела и перли. Това са нашите три задължителни условия. Всеки, които ги спази има шанс да спечели наградата на  Greta`s Art. Очакваме да видим как изглежда тази нежна пролет през вашия творчески поглед!

Наградата е ваучер за пазаруване от Хоби център Greta’s Art на стойност 15лв.

А ето и нашите вдъхновения за вас:Благодаря на Грета и Greta’s Art за това много нежно предизвикателство.
Очакваме вашите участия до 23,59 часа на 19 март, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.