Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

8 март 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 105 Обзор

Честит 8-ми март! 
Мили момичета, бъдете много щастливи и обичани. Нека вдъхнавението не ви напуска и да съзадедте още много красиви творби.

Приключи и моето предизвикателство. Благодаря на всички, които се включиха. Надявам се, че помогнах да реализирате някои свои нереализирани идеи.

Много ми харесаха всички картички, които бяхте направили. Доста ме затруднихте в избора.
Победителят е:
 
 danina 


Признавам си, че когато видях за първи път такъв тип картичка и на мен ми се прииска да си направя подобна. Така и не успях, а с тази красива картичка Данина сбъдна и моята нереализирана идея.


 danina   освен, че печелиш моята награда, ти си и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 105 24 февруари  - 5 март 2012г.
За да получиш наградата си те моля да напишеш адреса си на имейла на блога.


В Картичкофурийско трио избрано от Картичкофурии се нареждат по реда си на участие:

16. Диди 
 
23. bejko 

28. Vas Честито момичета, вие също можете да използвате нашият банер, който се намира в дясното поле на блога.

Картичкофурии
Само добавете към него КФП № 105 24 февруари  - 5 март 2012г.