Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

24 февруари 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 105 Нереализирани идеи

Здравейте,
Днес ще ви предизвиквам аз, Ivolina. След като зададох 50-тото, много ми се искаше да задам и 100-то предизвикателство. То обаче съвпадна с рождения ден на Картичкофурии и затова реших да задам 105-тото.

За тези от вас, които се чудят какво става и защо въпреки, че е последният петък от месеца предезвикателството не се задава от Двете Елши искам да кажа, че вече техните предизвикателства ще са не всеки месец, а през месец. Очаквайте тяхното следващо предизвикателство в края на месец март.

Сега е ред на темата. Малко ми е трудно да я формулирам с две думи, но ще се опитам.
Нереализирани идеи
Сигурна съм, че на всички са им хрумвали разни идеи, за които са си мислели как ще ги превърнете в картички. Видели сте някой урок, някоя картинка, някоя сложна геометрична форма, някое цвете или дори дрехата на някой случаен минувач на улицата и сте си казали ето такова нещо бих направил на картичка. Да но в него момент не сте имали възможност да реализирате и дори да запишете идеята си. С това предизвикателство искам да ви кажа: сега е момента. Време е тези хрумнали ви и малко позабравени идеи да ги извадите отново отгоре и да направите картичките, които сте искали да направите.
Надявам се предизвикателството да ви хареса и да успеете да реализирате поне една нереализирана идея, а защо не и повече.
За съжаление от мен само темата. Тъй като в момента децата са болни нямам възможност да правя картички. За това пък ще ви покажа една картинка от колекцията на Mo Manning, на която и се каня откакто я видях. Представях си я как ще стане оцветена и как ще си подредя картичката и какъв ще е надписа.

На тази картинка Мо сякаш е нарисувала моят син, ловнат в крачка как разкрасява поредната стена в къщи. А надписът под тази картинка за мен поне е "Не бях аз".
Надявам се някой ден да реализирам тази си идея.

А вие не чакайте като мен. Грабвайте инструментите и материалите и се включете в моето предизвикателство. Би било интересно и ако разкажете от къде и как е започнала реализираната от вас идея.

Наградата ще публикувам по-късно.

Краят на предизвикателството е 5 март понеделник 23,59 часа.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас. Желаещите да зададат предизвикателство в блога молим да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Заповядайте и в нашата инициатива 8-ми март по Картичкофурийски. Имате време до 23,59ч на 1 март да се включите в размяната.