Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

17 февруари 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 102 - Обзор

Здравейте от мен - Мария,
беше ми изключително приятно да разгледам интерпретациите ви по темата, много от вас показаха толкова добри умения и техники, че резултатите им се оказаха много по-добри от "оригиналите". Благодаря на всички, които участваха в това предизвикателство. Победителят обаче е само е един и генераторът избра той да е №30 Darina. Честито!


Искаме да благодарим на Мария, за това че стана вдъхновител на 102-то предизвикателство. Радваме се, че тя се престраши да участва и от другата страна на предизвикателствата.

 Darina освен, че печелиш наградата на Мария, ти си и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 102 3-13 февруари 2012г.
За да получиш наградата си, те молим да напишеш адреса си на имейла на блога cardsaddicted@gmail.com .

В Картичкофурийско трио избрано от Картичкофурии се нареждат по реда си на участие:

4.Creative

12. Ellie

33. Lionelsa

Честито момичета, вие също можете да използвате нашият банер, който се намира в дясното поле на блога.

Картичкофурии

Само добавете към него КФП № 102 3-13 февруари 2012г.

Заповядайте и в нашата инициатива 8-ми март по Картичкофурийски. Имате време до 23,59ч на 1 март да се включите в размяната.

И понеже ние обичаме да се забавляваме и да каним вас, нашите приятели да споделяме заедно забавните идеи, които ни хрумват очаквайте скоро още интересни неща от нас.

И още нещо. Мили момичета, които сте участвали с кутийки и кошнички, искам да ви помоля при следващите ваши участия да прочетете условията за участие.
В предизвикателствата на блога Картичкофурии се участва само с Картички, освен ако изрично не е упоменато друго в текста на предизвикателството.

Картичкофурийско предизвикателство № 104 " Пеперуди "

В митологиите и вярванията на различни народи по света пеперудата е символ на любовта, щастието и благополучието. В Азия боготворят пеперудите, защото се счита, че ако пеперуда долети у дома ти, тя ще донесе щастие, тъй като символизира всичко най-хубаво в живота.
В България също има поверие за пеперудите и то гласи, че ако подържите пеперуда в ръка, а после я пуснете да полети на свобода – към небето, ще се изпълни най-съкровеното ви желание.
Пеперудите също така са символ на креативността, романтиката, радостта и духовността.

Ние от "Работилница фантазия" обожаваме пеперудите и те са наша запазена марка. За това и искаме да Ви предизвикаме да ни покажете Вашите любими пеперуди.
Развихрете Вашето въображение.
Единственото условие е във Вашата картичка да има пеперуда, една или повече.Може да е печат, елемент, релеф, дизайнерска хартия. Важното е настроението ни да е пърхащо-пеперудено...

Това е нашето вдъхновение за Вас:

Победителят ще получи ваучер на стойност 15,00лв от "Работилница Фантазия"

Краят на предизвикателството е 27 февруари, понеделник 23,59 часа.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас. Желаещите да зададат предизвикателство в блога молим да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Заповядайте и в нашата инициатива 8-ми март по Картичкофурийски. Имате време до 23,59ч на 1 март да се включите в размяната.

"Шаблономаниаци"

Здравейте Картичкофурии, ние от "Работилница Фантазия"
искаме да ви поканим да се включите в нашата Великденска Игра.

Играта се нарича "Шаблономаниаци" и стартира днес 17 февруари и приключва в 23,59ч на 16 април 2012г.

Сигурни сме, че всички вие, любителите на картички откакто сте се впуснали в картичкоправените като неуморни пчелички събирате всякакви инструменти и материали свързани с хобито си. Това желание да имаш още повече се засилва особено много след покупката на машина за ембосинг и рязане. В този момент всички ние ставаме Шаблономаниаци и ни се иска да имаме всички видове шаблони за рязане, шаблони за рязане и релеф и папки за релеф, които видим.

Затова и "Работилница Фантазия" обявява Състезание за събиране на най-много шаблони в личната колекция.

В него могат да участват всички любители на шаблони, които са и клиенти на магазина.
Включете се в състезанието, събирайте шаблони и папки за релеф с поръчките си и тримата събрали най-голям брой ще получат награда.

1. Награда -Магнитна дъска и шаблон за рязане и релеф от новата колекция на Marianne Design.2.Награда - Дъска Ultimate Pro - Цветя и Форми.

3.Награда - Папка за Релеф.

Искате ли спечелилият една от тези награди да сте вие? Заповядайте на страниците на нашият магазин "Работилница Фантазия"
и се включете в играта. Не се притеснявайте имате достатъчно време до Великден.

И тъй нека играта започне СЕГА...