Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

30 януари 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 100 - Обзор

Както всички хубави неща и отбелязването на Рождения ден на Картичкофурии приключи.
Време е да обявим победителите.
Първо искаме да благодарим на всички вас, които ни позрдавихте за нашият празник с прекрасните картички. Трогнати сме от милите думи и пожелания. Възхитени сме от красотите, които видяхме. Затруднихте ни много в избора ни.
Победителят  в предизвикателството избран от нас е:


46. Miss Emerald  Честито, Miss Emerald ! Като Картичкофурия на седмицата ти можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 99 6-16 януари 2012г. За да  получиш наградата си пиши на имейл sales@2elshi-shop.
Този път имаме и още един победител избран чрез рандом генератора:
Това е   Соня .
Честито Соня, ти печелиш наградата на July Art. За да я получиш те молим да напишеш адреса си на имейла на блога. cardsaddicted@gmail.com

В Картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии, по реда им на участие влизат:
13 Delyana 

 27. Марта 

47. Viliana  

Честито момичета, вие също можете да използвате нашият банер, Аз съм част от Картичкофурийското трио, който се намира в дясното поле на блога. Само добавете към него КФП № 100 13-27 януари 2012г.

Очакваме ви в началото на февруари, когато ще стартира един нов проект на Картичкофурии ...