14 декември 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство 147 " Коледен венец"

Днес вдъхновител на предизвикателството е Людмила - ЛЮБИМЫЕ ДЕЛИШКИ.

Всички бързат, подготвятся за посрещане на новата година, приготвят подаръци, украшения за елхата и добро настроение! А аз ви предлагам да направите украшение за дома! Нека това да е КОЛЕДЕН ВЕНЕЦ! Такъв за украса или пък картичка, на която да има коледен венец.

За украса на венеца можете да използвате всичко! Използвайте каквато ви хрумне основа. Няма ограничения в размера, цвета, изпълнението! Работете, така както на вас ви се иска.

Ето и моите вдъхновения:

1. Това са две картички.

Първо направих ембосинга, след това изрязах венеца, а после с помощта на обемно тиксо го залепих за картичката и го украсих с декоративни елементи.




2. А ето и два венеца

Първият е с диаметър 23 см, цветята са от изразяни на ръка спирали и са залепени с горещ силикон на стиропорена заготовка за венец. За тичинки съм използвала цели перли. Как да си направите такива цветя можете да видите ТУК

 




Цветята за вторият венец изрязах с шаблон на SPELLBINDERS. Хартията е на PAPERMANIA, коллекция " at Christmas Time". Цветята са посребрени с брокат, а за тичинки съм използвала перли. Всички цветя са залепени на основа от картон,  добавих листа и червени синци - ягодки.





Тук можете да видите моето вдъхновение.
Желая успех на всички.

Това са чудесните награди, които Людмила е подготвила за победителтие в нейното предизвикателство.





Благодарим на Людмила за прекрасното коледно вдъхновение.

Тя стана Картичкофурия на седмицата КФП 137 "Магнитче за хладилник" на Картичкофурии.
За своето магнитче тя разказва в "Картичка победител 137"

Крайният срок за участие е 23,59ч на 24 декември, понеделник.
Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 22 март 2013г.

Във връзка с наближаващите празници, само за това предизвикателство Картичкофурии прави малка промяна в регламента си . Можете да участвате както с картички, с коледни венци на тях, така и с коледни венци изработени от вас за украса на дома ви или за подарък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ и Коледни венци, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.




3 коментара:

FanyCraft каза...

Привет! Разбирам, че съм нарушила правилата, участвайки в КФП 146 и КФП 147 едновременно с един и същи проект. Не успявам да изтрия участието си в КФП 147, затова ще ви помоля да го направите вие вместо мен. Благодаря! :)

Картичкофурии каза...

Фани, участието ти в КФП 147 е премахнато. Успех с участието в КФП 146.

FanyCraft каза...

Благодаря :)