12 декември 2012 г.

Картичка победител в КФП 143

Здравейте, момичета, творящи красота!
Благодаря Ирина, за страхотната емоция и усмивката, която ми донесе с избора си !


Историята на моята картичка ... ами какво да ви кажа по-скоро май трябва да назова виновниците и провокаторите тя да се случи ;) Като начало – „Главен виновник” е Злати, защото този разкошен печат е нейн, на второ място „Подбудителя” Гери – от нея ми е пионерското поръчение да направя картичка с него и да я покажа в най-скоро време, и разбира се Ирина или „ Причината”.

А вдъхновението, то си дойде от само себe си… почна да става студено и да ми се приисква да има малко повече празничен цвят и аромат около мен.

За цветовете на картичката, още щом се спрах на този печат бях решила, че трябва да са коледни и много, много наситени – харесвам жизнените и витални цветови комбинации. Обикновенно първо си харесвам блокчетата, чиито хартии ще ползвам, преди да посегна към маркерите или моливите, но в случая не се получи така. Печата толкова ми беше при сърце, че направо ме върна в деството – директно при веселите малчогани със снежкото, и я оцветих на един дъх....

На условието за цветовата гама напълно отговарят двете от зимните ми дизайнерски блокчета на Echo Park – наистина разкошни, даващи добра възможност за комбинации по между им и уникалнти дизайни.

Искаше ми се картичката хем да има детайл, и едновременно с това да е с по-изчистнена визия, за това и няма много зарънтулки по нея- хартиите си заслужава да бъдат видяни в цилия им разкош.



Надявам се моя разказ да ви е разсеял от ежедневието в тези студени дни.

И нека вдъхновението бъде с вас !

4 коментара:

Borqna каза...

Поздравления -
великолепна картичка,
чудесна публикация и
страхотно пожелание!
Благодаря ти за хубавата емоция!
Късмет!

Людмила каза...

Браво,замечательно!

Te4eto каза...

И аз съм фен на тази картичка! Хаха и оцветен печата изглежда страхотно!
Не се учудвам, че съчетанието на хартии и цветове е съвършено - ти имаш усет за тези неща, винаги си е личало!

Irina Kirqkova каза...

Много ме радва тази картичка!Прекрасна е!