12 октомври 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство 138 Минималистична картичка

Здравейте Картичкофурии!

Изключително съм щастлива,че имам възможност да ви предизвикам за втори път тук.
Признавам,че имах много идеи за теми, и до последно се чудех с коя от тях да ви предизвикам... В крайна сметка избах да ви предизвикам да направите картичка, която е с възможно най-малко елементи по себе си(минималистична картичка), водени от мотото: „По-малкото е повече”.
За мен самата това е огромно предизвикателство, защото всеки път, когато започна да правя картички, ми се струва,че нещо им липсва и трябва да добавя още и още.. и..го добавям.
Очаквам от вас да участвате с картички, в които основното е посланието, което носи картичката.
Картичката победител ще бъде тази, която успее да ме докосне най-силно с посланието, което излъчва, а авторът й ще получи награда, която за сега ще запазя като изненада.

Ето и картичките, които съм ви подготвила за вдъхновение:


Поздрави и усмихнат ден!
Краси

Краси е Картичкофурия на седмицата от Картичкофурийско предизвикатлство 130 "Книгоразделители" на Мария.
За картичката, която се нареди на първо място тя разказва в "Картичка победител 130"

Победителката в предизвикателството на Краси , освен че ще бъде "Картичкофурия на седмицата" и ще получи наградата-изненада ще задава свое предизвикателство на 4 януари 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Можете да участвате до 23,59ч на 22 октомври, понеделник.



Няма коментари: