5 октомври 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство 137 Магнитче за хладилник

Здравейте, момичета!
Този път ви предизвиквам аз, Diana от Salt and Paper

Аз съм голям почитател на магнитчетата за хладилник, но за жалост много рядко срещам такива, които наистина ме грабват с уникалността си и с красивия си дизайн. Хладилникът вкъщи е украсен с магнити, подарени ми от приятелки от чужбина, или купувани от мен самата при някое далечно (или не толкова далечно:)) пътуване. Затова искам да ви предизвикам да направите свое магнитче за хладилник, което да е уникално и впечатляващо! :)

Развихрете въображението си за различни стилове, цветове, форми, послания, елементи...
Аз предпочитам най-вече стиловете vintage и shabby chic с нежните си пастелни цветове и елегантни мотиви.

 А това е моята награда за победителя:
 Благодарим на Диана за нестандартното предизвикателство. Сигурни сме, че има и други почитатели на магнитите за хладилник.

Диана е Картичкофурия на седмицата от  КФП  129 " Скрапбук страничка – ОБИЧАМ…………. " на vilini.
За картичката, която се нареди на първо място тя разказва в "Картичка победител 129"

Победителката в предизвикателството на  Diana , освен че ще бъде "Картичкофурия на седмицата" и ще получи страхотната награда ще задава свое предизвикателство на 14 декември.

Можете да участвате до 23,59ч на 15 октомври, понеделник.





2 коментара:

Villi каза...

Еха-супер идейно предизвикателство!:))) С голямо удоволствие бих се включила,ако ми остане време...,а аз и без друго се каня от много време да направя подобно нещо-ето още една причина:)))

Ivelina каза...

Хей страхотно предизвикателство. От много време се каня да си направя магнитчета за хладилник. Ето сега имам повод и стимул да реализирам идеята си. Магнитчето е нещо, което си вземам винаги за спомен от пътуванията ми.