17 септември 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 133 " Арт картичка "

Здравейте от мен - Кати, стопанката на Къщичка.
Днес е мой ред да ви предизвикам и темата, която избрах е Арт картичка .
Това, което имам предвид е така наречения стил - Мixed media/Collage . Можете да видите повече от него в Галерията ми в Pinterest където съм събрала внушителна колекция от вдъхновения, уроци, клипчета и идеи по темата.
В по-разпространения му вариант това е използване на различни техники и средства за създаване на картини/колажи върху платно. В нашия случай това ще бъде картичка с по-различна текстура - използвайте водни, акрилни бои, вестници и изрезки от списания, салфетки и декупажна техника, маски и шаблони, рисунки с химикал, платове, копчета и каквото още се сетите. Важни са  цветовете и посланието, което носи картичката. Експериментирайте, крайния резултат може да изненада и вас самите.
Моето вдъхновение за вас са две картички - Макове и Пеперуда.






Още мои неща по темата, както и кратки урочета ще може да намерите в блога ми. И едно предупреждение за финал - цялата тази "арт" работа цапа много :) но пък носи невероятно забавление и емоции.
Очаквам с нетърпение вашите проекти, победителя ще избера аз и той ще получи тази скромна награда от мен.


Благодарим на  Кати за артистичното предизвикателство и невероятните  вдъхновения.
Тя стана Картичкофурия на седмицата 121 в КФП "Аз жената... " на Тони .
За картичката, която се нареди на първо място тя разказва в "Картичка победител 121"

Победителката в предизвикателството на  Кати , освен че ще бъде "Картичкофурия на седмицата" и ще получи страхотната награда ще задава свое предизвикателство на 9 ноември.






5 коментара:

Toni каза...

Страхотна тема, ще се включа с по-по-най голямо желание! Дори днес си пазарувах материали...запрятам ръкави:)

Plamnito каза...

Олеееееееее, Кати! Тъкмо си подредих и прибрах нещата, и ще цапаме отново - хи хи! Ще си направя подхранваща маска за ръце от С200!

Тони каза...

Чудесна тема!Много бих искала да се включа,дано да успея-в момента се грижа за две страхотни дечица,моите внучета и всичкото ми време е за тях...Кате,благодаря за картичката и цветята-разкошни са!!!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Кате, всичко това с Арт картичките звучи много вълнуващо..Ако най-после се прибера в къщи, непременно ще запретна ръкави :)Дори имам някои идеи вече..Голямо гуш за теб, защото всяка твоя картичка е много арт!

Kati каза...

Хайде, надявам се всички фурии да сте починали добре през празничните дни и да се включите с пълна пара в предизвикателството.