31 август 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 132 - Черна картичка

Здравейте Картичкофурии!
Екипът на Greta’s Art избра предизвикателство в цвят тази седмица.
Цветовете са магия, те отразяват чувства и настроения. Но има един цвят, който е някак загадъчен - за едни той е   мрачно очарователен, за други зловещ и подтискащ, а за трети изискан и стилен.
Черният цвят е основата на днешното предизвикателство. Разбира се, че може да го комбинирате с каквото си пожелаете - класическо черно и бяло, черно и червено или др., но е важно да спазите единственото условия - черното да преобладава.


С нетърпение очкваме да видим как изглеждат вашите черни картички.

Победителят ще получи ваучер за пазаруване от Хоби център Greta’s Art на стойност 15лв.
Благодарим на екипа на Greta’s Art за това интересно предизвикателство. Очакваме с нетърпение вашите черни картички.
Крайният срок на предизвикателството е 23,59 часа на 10 септември, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Обезателно посетете нашата рубрика Картичкофурии представя... Гост в нея е Грета, собственичка на Greta’s Art и много талантлива и креативна дама.



4 коментара:

Kati каза...

Много идейно предизвикателство, харесва ми :)

Plamnito каза...

Черният цвят е голямо предизвикателство, защото се виждат всички дефекти. :)) За мен беше удоволствие да участвам в него!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Верно си е сериозно предизвикателство. С удоволствие бих се включила, ако успея.

Villi каза...

Ужасс ,чак ме хвана срам,като видях каква редичка съм си подредила в предизвикателството ви , хиляди извинения,но за мен се оказа тоолкова вдъхновяващо,че чак се учудвам от себе си...,едвам насилствено си сложих днес спирачки:)))...много ми хареса идеята,пък и изобщо не съм подозирала колко много идеи,ще ми хрумнат...от черния цвят:))) Благодаря ви за прекрасното предизвикателство...и за търпението ,разбира се :)))