25 юни 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 121 "Аз жената"

Здравейте мили дами!Аз съм Тони и днес ще отправя към вас своето първо предизвикателство.Излишно е да ви казвам колко много се вълнувам…..
Доста умувах каква да бъде темата, с която да ви предизвикам.Исках да е нещо интересно и креативно и едновременно да изразява и моята същност.Замислих се каква точно съм аз и първата дума, която изскочи в съзнанието ми беше “ЖЕНА” .

И така темата, с която ви предизвиквам е …..”Аз жената”.Защото мили момичета, всички ние сме жени-понякога уморени, понякога изнервени и забързани, но винаги обичащи, винаги търсещи нещо ново, с което да предизвикаме самите себе си.

Правим и подаряваме картички на съпрузите и приятелите си, на децата и майките си, нека направим по една и за самите нас.


Можете да използвате всякакви материали и техники.Единственото условие е във вашата картичка да е “заключен” образа на жена.Няма значение дали ще бъде рисувана от вас, изрязан силует или ще използвате печат-вие решавате.Изберете си образ, който ви харесва и е най-близо до вас.


Представям ви картичката, с която се надявам да ви вдъхновя.Изработих я с любов и старание за всички ви.



Искрено се надявам темата да ви хареса и да се включите в моето предизвикателство.Уверена съм, че проектите ви ще бъдат страхотни.Победителят ще бъде избран от мен, но за сега ще запазя в тайна наградата която ще получи.И за да ви настроя още малко на тази вълна ето част от любимо мое стихотворение:

Как тревожно е да си жена.
Красота и усмивка да бъдеш
сред всекидневния сив кръговрат,
вярност-срещу изменчивия вятър,
нежност в загрубелия свят……..


Желая на всички слънчево настроение и много вдъхновение.Очаквам с нетърпение сътворената от ръцете ви красота.

Благодаря  на Тони за нежното предизвикателство!
Тя стана Картичкофурия на седмицата 115 в  КФП " Рози " на Данка Матеева, Цветни фантазии .
За картичката, която й донесе  победа тя разказва  в " Картичка победител в КФП 115"

Нейната фаворитка, освен че ще бъде  "Картичкофурия на седмицата" и ще получи наградата-изненада, ще задава свое предизвикателсто на  20 юли.

 

Няма коментари: