9 март 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 107 - "Пролет, перли и дантела"

Здравейте мили дами,
Тази седмица предизвикателството, което ще отправим към Вас е свързано с настъпващата пролет.  В нашите картички пролетта  ще е  нежна и ефирна като дантела, с деликатен перлен блясък.
Използвайте хартия в пастелни цветове, дантела и перли. Това са нашите три задължителни условия. Всеки, които ги спази има шанс да спечели наградата на  Greta`s Art. Очакваме да видим как изглежда тази нежна пролет през вашия творчески поглед!

Наградата е ваучер за пазаруване от Хоби център Greta’s Art на стойност 15лв.
А ето и нашите вдъхновения за вас:



Благодаря на Грета и Greta’s Art за това много нежно предизвикателство.
Очакваме вашите участия до 23,59 часа на 19 март, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.



4 коментара:

isi каза...

Имам проблем с публикуването на всяка картичка с отделен линк -извинявам се за което ! Ако прецените, че така както е публикацията мога да участвам ,ще се радвам и ще съм ви благодарна за което!

isi каза...

p.s.блог Melani

Unknown каза...

Аз също имам проблем с качването на линка към моя блог - защо в 23:26 часа качването на линкове е преустановено, след като крайният срок е да 23:59? Може проблемът да е и при мен - не зная. Просто до сега не ми се е случвало. Аз винаги публикувам нещата си в последния момент (на финала имам най-много идеи) и до сега не съм имала проблеми.
Не е кой знае какво, че няма да покажа какво съм сътворила, но ще е добре да се спазват сроковете.
Благодаря и извинете за дългия коментар:)

Картичкофурии каза...

Станал е някакъв технически проблем с линкито.
Мария, моля те да добавиш в коментар линк към картичката си. Съгласували сме с Грета`с Арт да ти се зачете участието.