Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

11 ноември 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 92 Покана

Здравейте и от нас  Greta's Art
Тази седмица избрахме за вас тема "Покана"! Може би всеки е правил сватбени покани, но нашето предизвикателство ще е малко по-различно. Задачката е да направите покана за парти.Важно условие е това да НЕ е покана за детски рожден ден.
Очакваме да ни покажете вашите ярки, модерни, свежи и бляскави покани за тематично парти или щур купон.
Вижте и нашите покани, вдъхновени от музиката - малко диско и една касета!


Пожелаваме ви вдъхновение без рамка! Очакваме да ни разкриете своя талант!
Наградата е ваучер за пазаруване от Greta's Art на стойност 15лв.
Благодаря на Грета и на Greta`s Art за интересното предизвикателство.
Краят на предизвикателството е 23,59 на 21 ноември, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Наближава новата година, ако искате да участвате в Картичкофурии като зададете предизвикателство през 2012г можете да го направите като пишите на мейла на блога. Застанете и от другата страна и вижте как останалите участници пресътворяват вашата идея. Побързайте, местата са ограничени. Очакваме ви.