Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

7 ноември 2011 г.

Картичкофурии представя...mery_poppins

Този месец на Картичкофурии гостува Христина - mery_poppins. С красивите неща, които тя прави се запознах преди тя да започне да прави картички. Първо видях куклите, които тя изработва и останах просто възхитена от техните сладки личица. След известно време тя показа и картичките, които е започнала да прави и се оказа, че и в правенето на картички е също толкова добра, колкото в изработването на кукли. Картичките и са много красиви, съчетаващи много детайли и техники.
И така казвам Добре дошла в Картичкофурии на Христина и и давам думата сама да разкаже за себе си:


Казвам се Христина и живея в гр. Пазарджик. Завършила съм начална педагогика.Последните 4 години се радвам на моята внучка София и времето си разделям между нея и многобройните си хобита . Вече пораснала и тя участва дейно в осъщестявване на поредните проекти, които съм замислила. Работи много добре с ножицата и вече прави доста сполучливи кукли от вълна и памучни платове. Разбира се, любимата й част от създаването на картички са печатите:)

Моя ник е MERY POPPINS и може би вече се досещате,че той е свързан с педагогическото ми образование,а също така и че взимам дейно участие в отглеждането на Софи.
Имам 3 блога, като създаването им е свързано с различните хобита, които съм имала в различни периоди от живота си.Последният е този за картичките ми ТОТАЛНА ХОБИтомания - MY ART

Картичкоправенето ми е последното хоби /за сега:)))/ и с него се занимавам от около 7-8 месеца. Посещавам редовно темите в раздел ХОБИ на форума и май само на картичкоправенето не бях обърнала сериозно внимание. В един момент се почуствах изморена от задачите, с които бях натоварена и трябваше да намеря така да се каже отдушник на напрежението.Просто ми трябваш нещо ново, отворих темата и започнах да чета подробно и ... нещата тръгнаха.
Когато се занимавам с дадено хоби, обичам и държа да работя със специализирани материали. Обичам естествените материали и държа много на качеството на материалите, с които работя.

Обичам много стила shabby chic, пастелните цветове, които се използват при него, състаряването, изкъсването и въобще харесвам нещата да са по-нестандартни, по-ретро или както аз казвам да не са “напарфюмирани”.
Харесвам картичките с много подробности, също така да съчетавам на пръв поглед несъвместими цветове, стилове или елементи.
Първата ми картичка е тази фея:
На ден отделям около 2-3 часа за да се потопя в света на моите хобита. Понякога тези часове ги отделям за едно хоби, понякога правя няколко различни неща едновременно.
Покрай форума открих и блога на Картичкофурии и разбира се веднага се включих да го следя.
Тук откривам интересни неща свързани с картичкоправенето, харесват ми уроците, харесват ми предизвикателствата.
Бих пожелала на всички картичкофурии на първо място много здраве, непресъхващи , оригинални идеи и не на последно място , добре заплатена работа, за да могат да обогатяват колекцията си от инструменти и материали, с които да правят все по-хубави и хубави картички!!!