Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

24 октомври 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 88 - "Перли, камъчета, мъниста "

Здравейте!
Напук на мрачното и дъждовно време тази седмица ни е блясково и перлено!
Надяваме се и вас да ви обземе същото настроение и да се включите в новото ни предизвикателство.
Темата е - Перли, камъчета, мъниста. Да, няма грешка - за картички става въпрос.
Задължително условие е да използвате мъниста, перлички, камъчета за своята картичка. Колкото повече, толкова по-добре!
С нетърпение очакваме вашите нестандартни и щурави хрумвания за картичка бижу!
Ние ви подготвихме снежинки от мъниста


Бляскава луна

И бухалчета с перлички


Един от участниците, избран от нашия екип ще спечели ваучер за пазаруване от Greta's Art на стойност 15лв.

Благодаря на Грета и на Greta`s Art за интересното предизвикателство.
Краят на предизвикателството е 23,59 на 24 октомври, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.


Greta's Art - Победители в конкурса "Да празнуваме 1 октомври ден на правещите картички"

Приключи обявеният от Greta’s Art конкурс за картички!
Благодарим на всички, които участваха и ни изпратиха своите картички.
За първи път се обявява конкурс, в който участниците не изпращат снимка, а самите картички. Вероятно това е причината включилите се в конкурса да са сравнително малко на брой. За това пък наградите ще са много!
В категорията – Картичка изработена от деца наградата печели Явора Цанева. Тя ще получи материали за картички на стойност 25лв.


Коледната картичка, която ни впечатли особено много е на Кали Павлова. Тя също ще получи комплект с материали на стойност 25лв.


А избраната от нас картичка за рожден ден е на Валя Добрева. Наградата за нея е отново комплект с материали на стойност 25лв.


Решихме да дадем и още две малки подаръчета на Ирина Кирякова за симпатичната мини коледна картичка и на Милена Боянова за нейната квилинг елхичка.Моля, всички победители в конкурса да се свържат с нас на имейл, по телефона или на място в Хоби център Greta’s Art за да уточним адресите за изпращане на наградите.
Всички получени картички ще бъдат продадени с благотворителна цел. Подробностите ще обявим отново в блога на нашия сайт.
Пожелаваме на всички повече време за любимото хоби, много вдъхновение и позитивизъм!