Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

3 октомври 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 85 - " Черно и бяло "

Здравейте, аз съм Красимира Иванова (*щурчо*) . Изключително ми е приятно, че днес, вместо да очаквам с нетърпение новото предизвикателство, имам честта да го задам аз и цяла седмица с трепет да очаквам с какви красоти ще ме изненадате.
Темата, която избрах е "Черно и бяло". Струва ми се, че едва ли имате нужда от допълнителни разяснения , но..все пак, за да не стават грешки, ще допълня, че в днес ви предизвикавам да направите картичка , като използвате единствено черен и бял цвят .Може да използвате панделки, копчета, цветчета , перли, ембосинг пудри, заврънтулки и каквито искате други джунджурийки, единственото условие е те да отговарят на цветовото изискване - черно и бяло и в картичките ви да присъстват и двата цвята.
Признавам,че това е огромно предизвикателство и за мен самата, защото съвсем от скоро правя картички и до сега никога не бях опитвала тази цветова комбинация.На мен първата картичка в черно и бяло, подготвена за ваше вдъхновение ми се получи ето това:

Сигурна съм,че вашите проекти ще са още по-красиви и нямам търпение да ги видя. Приятни творчески мигове и творческо вдъхновение пожелавам на всички ви!

Картичката, която ми допадне най-много ще бъде победител в предизвикателството.

Ето и скромната награда, която ви очаква:
- 10бр - дизайнерска хартия 15,24х15,24см
- 4бр - топер правоъгълен различни размери
- 5бр - топер квадратен различни размери
- 2бр - тагове с етикет
- 4бр - голяма пеперуда - дантела
- 4бр - малка пеперуда - релефна
- 3бр - малка пчела - релефна
- 1бр - водно конче - релефно
- 7бр - топер различни - релефни
- 2бр - пеперуди филц с камъчета
- 7бр - цветчета
- 10бр - копченца
- 4бр - листа
- 1бр - панделка
- 1бр - сърцеБлагодаря на Красимира Иванова (*щурчо*) за интересното предизвикателство.
Краят на предизвикателството е 23,59 на 3 октомври, понеделник.


Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.