Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

27 септември 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 84 - Обзор

Приключи Картичкофурийско предизивкателство 84 "Визитки" зададено от
Green-Eyed Girl.Ето какво ни написа тя:

Здравейте, момичета!

Задавайки предизвикателството „Визитки”, не съм и предполагала, че изборът на победител ще се окаже толкова труден. Всички участвали картички бяха много оригинални, различни и запомнящи се . А всяка от вас беше вложила сърцето и таланта си при изработването им. На финала се оказа, че предизвикателството беше не само за вас, но и за мен . Искрено се надявам, че сте се забавлявали и че визитките ви ще стигнат до възможно най- много хора.

Като се замисля... всъщност в това предизвикателство всички са победители. Наградата е само формалност. След дълго разглеждане и размишляване реших, че тя ще е за Miss Emerald, чиято визитка- картичка кореспондира не само с авторския й стил, но и с визията на блога, и с личното й амплоа.

Още една, поощрителна награда пък ще отпътува при Анни, която успя да ме „улови” със своята визитка- клетка .

Miss Emerald освен, че печелиш наградата на Green-Eyed Girl, ти си и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 84 16-26 септември 2011г.За да получиш наградата си напиши пощенския си адрес на мейла на блога.

В Картичкофурийско трио избрано от Картичкофурии в това невероятно предизивкателство се наредиха по реда си на участие:

3. ~Gery~

21. Cvety22. Sunshine Fantasy

Честито момичета, вие също можете да използвате нашият банер, който се намира в дясното поле на блога. Само добавете към него КФП № 84 16-26 септември 2011г.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.