Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

22 септември 2011 г.

Да празнуваме 1 октомври Световният ден на правещите картички с Хоби център Greta’s Art.

По повод Световния ден на правещите картички Хоби център Greta’s Art обявява конкурс за картички в три раздела:

1. Детска картичка – картички изработени от деца(до 12г) , няма конкретно зададена тема. Всяко дете само избира вида на картичката.
2. Коледна картичка – картички, изработени от възрастни и деца над 12г. В конкурса могат да участват само картички отговарящи на зададената тема.
3. Картичка за рожден ден - картички, изработени от възрастни и деца над 12г. В конкурса могат да участват само картички отговарящи на зададената тема.

Вашите картички очакваме на адрес: гр. Варна 9000, ул.”Бр.Шкорпил” 30, Хоби център Гретас Арт. Може да ни ги изпращате по пощата или да ни ги донесете на място.

Крайният срок за участие е 01.10.2011г
Всички картички ще изложим на специално изработени за целта пана в Хоби центъра.
За всеки от разделите ще отличим по един победител.
Авторите на трите отличени картички ще получат материали за картички на стойност 25лв.
Greta’s Art не поема отговорност за връщане на картичките на техните собственици.

Празник в Хоби център Greta’s Art.

По случай световния ден за направа на картички всеки закупил продукт от нашия магазин на 01.10.2011г ще получи подаръче, а за всички посетители след 17ч сме подготвили чаша освежаващо питие.

Към всяка поръчка в онлайн магазина Greta’s Art в рамките на деня ще добавим и изненада.

СРОКЪТ СЕ УДЪЛЖАВА ДО 10 октомври 2011г.