Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

19 септември 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 83 "Есен в гората"

След кратко отсъствие екипът на Greta's Art се завръща зареден с много положителни емоции.
Надяваме се, че ще ни простите, защото ние не само празнувахме, а се трудихме усърдно и подготвихме откриването на Хоби център Greta's Art. Новият ни адрес е гр.Варна, ул.Бр.Шкорпил 30
Освен че предлагаме хоби материалите през уикенда организираме Детски работилнички и Workshop за възрастни.

След като обединихме усилия и се настроихме на есенна вълна решихме да ви предизвикаме със следната тема: "Есен в гората".
Ето какво ви подготвихме за вдъхновение:

Не се стряскайте ако нямате катерички под ръка - и дърветата ще свършат добра работа.
Условието е картичката ви да съдържа есенни и горски мотиви.
С нетърпение очакваме всяко едно участие!
Наградата е ваучер за пазаруване на стойност 15 лв.Благодаря на Грета и на Greta`s Art за интересното предизвикателство.
Краят на предизвикателството е 23,59 на 19 септември, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.