Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

12 септември 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 82 - "Чисто бяла картичка"

Здравейте, хартиени феи, ето, че отново е мой ред да ви предизвикам и понеже вече сте много добри не ми беше лесно да измисля с какво да ви затрудня ;). В крайна сметка се спрях на "Чисто бяла картичка", защото много обичам белия цвят и за да ви накарам за разнообразие вместо с цветове да си поиграете с различни текстури и ефекти върху бялото. Задачата е да Не се използва абсолютно Никакъв друг цвят освен бялото /единствено изключение прави белия брокат въпреки цветните отблясъци в него/.


Правейки вдъхновението установих, че трудното е не да измислиш и направиш картичката, а да успееш да я снимаш добре ;)))
Наградата е този комплект печати

+ изработката на личен авторски печат.
Картичкофурийското трио и един автор избран с рандъм ще получат изработка на личен авторски печат, с който да подписват своите проекти.
Спирам с приказките и ви пожелавам много вдъхновение и бяло настроение ;)

С усмивка: Юлия /July art/

Благодаря на Юлия /July art за страхотното предизвикателство.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 12 септември, понеделник.


Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.
Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк.
И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.Картичкофурийско предизвикателство № 81 - Обзор

Здравейте, мили дами!
Благодарим на всички за прекрасните участия. Тази седмица наистина се качихме високо, високо в небесата с всички тези прекрасни картички.
Без да увъртам много много бързам да кажа, че победител в това предизвикателство е прекрасната момчешка картичка на Биляна, която впечатли всички ни с оригиналното си изпълнение и прекрасно съчетание на цветове и елементи!


Честито и не забравяй да ни пишеш на sales@2elshi-shop.com, за да се разберем как ще си вземеш наградата!

Слънчев и усмихнат ден от целия екип на Двете елши
Ем


Благодаря на Ем и екипът на Двете елши за страхотното предзвикателство обзора.

Биляна, освен, че печелиш наградата на Двете Елши, ти си и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 81 26 август - 5 септември 2011г.

Тази седмица в Картичкофурийско трио избрано от Картичкофурии се подредиха по реда си на участие:

Neli

bejko


Vas


Честито момичета, вие също можете да използвате нашият банер, който се намира в дясното поле на блога. Само добавете към него КФП № 81 22 август - 5 септември 2011г.


Ако все още не сте се записали в размяната на картички, с която Картичкофурии отново ще отбележи Световният ден на правещите картички, можете да го направите Тук.
Записването продължава до 20 септември, а окончателният списък ще публикуваме на 21 септември, сряда.

Успешна и слънчева седмица Ви пожелаваме !