Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

24 август 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 79 - Обзор

Здравейте скъпи картичкофурии!
Много съм щастлива, че успях да ви вдъхновя и да се насладя на толкова много прекрасни творения през август.
Благодаря Ви!
Изборът беше наистина ужасно труден.Как да избереш една единствена картичка победител на фона на толкова много, толкова различни и интересни картички?
След дълги размисли, аз избрах картичката, в която наистина останаха очите ми...
И тя е на mal4eva
Разкошната комбинацията на черното с червено, невероятно ефектната рокля и всеки изпипан детайл по нея ме впечатлиха страшно много.


mal4eva, освен, че печелиш моята награда-изненада, ти си и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 79 12 - 22 август 2011г.За да получиш наградата си напиши пощенския си адрес на мейла на блога.

Картичкофурийското трио избрано от Картичкофурии тази седмица се подредиха по ред а на участието си:

12. Биляна

28. Maрта Creations

29. KalySto

Честито момичета, вие също можете да използвате нашият банер, който се намира в дясното поле на блога. Само добавете към него КФП № 79 12- 22 август 2011г.


В предизвикателството видяхме и няколко невероятни проекта и кутийки.За съжаление те не отговарят на условията на Картичкофурии.В нашите теми се конкурират само и единствено Картички, освен ако в темата не е споменато изрично друго.
Очаквайте специално предизвикателство, в което ще можете да представите вашите 3Д проекти.